malinhedstrom.com

"Och han som satt på tronen sade: 'Se, jag gör allting nytt.'"

Upp. 21:5

Nytt år med nya möjligheter!

Passa på att ge bort den finaste gåvan av alla till barnen: En liten stund med Jesus.

I boken De tre nycklarna får barnen på ett enkelt vis lära sig om tro, hopp och kärlek. I slutet finns en rolig och hoppfull sång att sjunga tillsammans.


I Lilla jag går till Gud får barnen gå på spännande äventyr med Lilla jag! Och tillsammans med Lilla jag får de nya vänner: Mannen med herdestaven, pojken, hunden och Det stora snälla lejonet. Boken avslutat med en kvällsbön där Lilla jag tackar Gud.

Ert barn får också samla himmelska skatter med Lilla jag i boken Lilla jag går på skattjakt. Och i slutet av boken finns Lilla jags skattjaktssång som ni kan sjunga tillsammans om ni vill!


Lilla jag finns också som musikal! En underhållande, rolig och förtrollande härlig barnmusikal för alla åldrar. Sjung och spela teater med Lilla jag och hennes vänner! Här kan du lyssna på sångerna! Lilla jag barnmusikal (flera sånger kommer inom kort)


I Egil, Orgeln och Hullerombullertanterna får ert barn lära känna några småråttor som hjälper Egil att spela på orgeln i kyrkan. Och i Egil, Morfar och Guds himmel får de samtala med Egil om hur det kan kännas när någon dött och flyttat hem till Gud. I båda böckerna finns en glad sång att tralla och sjunga tillsammans.


Klicka in dig på varje rubrik och läs mer om böckerna som du också kan beställa där!