malinhedstrom.com

När Fia-Lottas farmor blev sjuk


Ingenting blev sig likt efter den där dagen. När jag kom hem från skolan förstod jag att det var något som var fel. Min farmor hade blivit mycket sjuk. Alla var ledsna. Särskilt farfar. Farfar bara grät. Jag grät också. Farmor blev så sjuk att läkarna inte kunde hjälpa henne, och det var då jag förstod att farmor inte skulle klara sig...


Men det var då jag kom på att jag kunde be, be för farfar och mamma och pappa. Och något förunderligt hände. Farmor berättade för oss om det fantastiska hon hade varit med om. Själv skulle jag knappt tro på det om jag inte visste att det var alldeles sant.


Boken om Fia-Lotta bygger på en verklig händelse om hur Gud griper in när inget annat hjälper.


Boken ges ut av Pärlan Förlag


Bibliotekstjänst (BTJ) har recenserat boken i BTJ-häftet nr 4, 2019. Jag får inte skriva ut hela recensionen men en del av den. 

"Ett Guds mirakel är alla överens om. I boken När Fia-Lottas farmor blev sjuk får nioåriga Fia-Lotta uppleva hur sjukdom drabbar familjen. Författaren Malin Hedströms skildring bygger på en verklig händelse. Hela berättelsen är lättläst och verkligt gripande, med ett stort känsloomfång med ilska, sorg, hopp och inte minst en stor förtröstan och tillit. Fint illustrerad med svartvita bilder i en stram enkel stil av Gloria Bernardsson. Passar utmärkt som högläsning i någon av kyrkans barngrupper."

Tack Lektör Kerstin Hagstrand-Velicu för den fina recensionen!

Nu får du träffa två helt nya karaktärer, Mila och Milo!

Mila och Milo tycker det är så roligt och spännande att upptäcka allt som Gud har gjort. Solen, himlen, jorden, och Mila och Milo också förstås!


I den här glada boken får barnet följa med på spännande upptäckter som Mila och Milo gör. På varje uppslag upptäcker de något nytt fint som Gud gjort och blir så glada för det. Tillsammans med Mila och Milo kan det lilla barnet på ett enkelt sätt förstå det som Gud skapat.

Priser: Boken om Fia-Lotta kostar 110:-/st.

Titta! sa Mila och Milo kostar 120 kr/st

Frakt tillkommer.

Vill du ha boken/böckerna signerade? Säg till så fixar jag det!

Vänliga hälsningar Malin

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Tack för att du kontaktade oss! Vi återkommer till dig så snart som möjligt.