malinhedstrom.com

Lilla jag går till Gud

Lilla jag går till Gud handlar om Lilla jag som har något som hon vill be Gud om. Nämligen en jätteviktig sak. På vägen dit möter hon flera vänner: Mannen med herdestaven, en liten pojke, en hund, ett stort och mäktigt lejon, men också ett odjur. Hon går och går, men kommer hon att få det som hon ville be om?

Den här underbart illustrerade boken delar ett djupt budskap, samtidigt som den är underhållande, rolig och förtrollande härlig. Många barn kommer att be om att få läsa den här boken om och om igen. Med sig får de då också att Gud alltid finns med oss, att han hjälper och leder oss och att ibland kan vi själva vara svaret på vår bön.

Lilla jag går på skattjakt

Ny bok om Lilla jag! Den här gången går hon på skattjakt - fast hon letar inte efter vilka skatter som helst, utan himmelska skatter!

Lilla jags mamma har läst i Bibeln om att man ska samla skatter i himlen. När Lilla jag får höra det beger hon sig ut på skattjakt. På vägen möter hon en liten fisk, en farbror, några barn och kyrkovaktmästaren. Men några skatter hittar hon inte... eller hur är det egentligen? Vad är himmelska skatter för något?


I den här lekfulla boken får barnet följa Lilla jag på skattjakt och upptäcka att skatterna, de himmelska skatterna, är något helt annat än de vi hittar på jorden, men lika värdefulla för det, ja, man kan bli himmelrik!


Tidigare har vi mött Lilla jag i boken Lilla jag går till Gud. Nu finns det ännu en underbar bilderbok om den här mycket speciella lilla flickan. Det här är en bok som kan läsas om och om igen och bli en kär vän vid godnattstunden.

Anna Andersson och jag!

Anna har illustrerat till böckerna om Lilla jag. Läs mer om Annas

illustrationer och författarskap på hennes BLOGG. 

Lilla jag musikal

Jag och min make Sven har tillsammans skrivit musikalen om Lilla jag.

HÄR kan du lyssna och träna på låtarna i musikalen! (Du länkas till youtube)

Sven är kantor och tonsättare och har tillsammans med Malin skrivit musiken till Egils sång i boken Egil, Orgeln och Hullerombullertanterna och Småråttornas raketsång i boken Egil, Morfar och Guds himmel. Och nu senast barnmusikalen om Lilla jag.

Sven är en erfaren tonsättare med sin främsta inriktning inom det romantiska området och hans egna verk har varit flitigt spelade i bl.a. S:ta Clara kyrka i Stockholm.

Vill du komma i kontakt med Sven går det bra att mejla:

[email protected]

Ännu en bok med Lilla jag!

Igår hörde Lilla jag mamma säga att det är tråkig post i postlådan. Så Lilla jag vill göra en egen postlåda. Med rolig post. För att göra det behöver hon lite hjälp, så tant Hanna hjälper henne göra en rolig postlåda. Men vad ska man sen få för post i brevlådan? I Bibeln står det ju massor av bra saker som Gud säger till oss. Tillsammans gör de nu en fin brevlåda med post från Gud!


Följ med den finurliga Lilla jag när hon ger sig iväg på ett nytt äventyr där barnet får lära sig viktiga saker om livet med Gud. Sist i boken finns också instruktioner för hur vi själva kan göra en postlåda som vi kan fylla med brev från Gud, så vi alltid har en brevlåda med rolig post!

Priser:

Böckerna om Lilla jag kostar 150:-/st

Musikalen om Lilla jag kostar 120:-/st


Paketpris: Alla Lilla jag-böckerna och musikalen för 450 kr!

(Du sparar 120 kr/paket)

Frakt tillkommer


Vill du ha boken/böckerna signerade? Säg till så fixar jag det!


Vänliga hälsningar Malin

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Tack för Er beställning! Jag skickar så fort jag kan.